Học Internet Marketing: Kỹ năng lập chiến dịch Mobile Marketing

Học Internet Marketing - Mobile Marketing xuất hiện là một cơ hội chưa từng có trong lịch sử: biến đổi DN theo một cách tích cực và tạo lợi thế canh tranh so với các đối thủ.
Từ QR codes tới các app thương mại điện tử, smartphone rõ ràng đang làm thay đổi hành vi khách hàng. Năm 2013 đã tới, hãy chắc chắn rằng DN của bạn “sẽ thêm mobile vào chiến dịch marketing mix”. Cho đến 2015 sẽ chỉ có duy nhất 1 thiết bị di động trên hành tinh này dành cho tất cả mọi người. Nhưng quan trọng là, có nhiều người sử dụng thiết bị di động để truy cập internet hơn máy tính để bàn.

Nếu bạn chưa tích hợp mobile vào chiến dịch Internet Marketing và cũng chưa khai thác thị trường tiềm năng này, tức là bạn đã bỏ lỡ một cơ hội quý giá. Người tiêu dùng sử dụng thiết bị di động để tìm kiếm và tương tác với các DN khắp nơi trên Thế giới tại bất kỳ thời điểm nào. Và họ- các tín đồ “di động hóa” của ngày hôm nay- đang tác động tới các doanh nhân, các nhà bán lẻ và (hầu hết) các doanh nghiệp theo cái cách mà chưa ai từng ngờ tới.

Mobile hoạt động cho ai?

Với một số lượng lớn traffic  đổ về website từ các thiết bị di động, rõ ràng các công ty bán trực tiếp sản phẩm cho người tiêu dùng và các công ty B2B đều có thể hưởng lợi từ một chiến lược mobile tương tác.

Nếu bạn là chủ DN – người hiểu rõ giá trị của marketing và các chương trình khuyến mãi, công ty bạn đã tiêu tốn một lượng ngân sách hàng tháng cho:

- Website và email khuyến mãi
- Quảng cáo in
- Directory Listing
- Tờ bướm quảng cáo trực tiếp
- Yellow pages – Các trang vàng

Nếu thực hiện tốt, mobile có thể khuếch đại các khoản đầu tư của chính bạn, tạo người dùng, tăng tốc độ bán hàng, tăng cường sự tương tác với thương hiệu, tăng traffic, gia tăng sự trung thành của KH, thấu hiểu KH,…

Mobile Marketing - một kênh truyền tải độc đáo

Mobile là một kênh chi phí thấp, hiệu quả, mang tính cá nhân và gần gũi với người tiêu dùng. Các thiết bị di động luôn luôn ở chế độ “On”, luôn có sẵn và người dùng mobile gần như không thể xa chiếc điện thoại của mình được. Là 1 marketer, bạn phải tập trung vào việc tiếp cận và tương tác với người dùng mobile bằng việc sử dụng các chiến dịch mobile marketing sáng tạo.

Toàn cảnh một chiến lược mobile

Khi quyết định sử dụng chiến lược mobile marketing, hãy bắt đầu bằng cách xác định rõ mục tiêu của bạn. Bạn muốn tìm kiếm KH mới hay giữ lại các KH cũ? Hay bạn muốn sử dụng mobile như một kênh giao dịch, giúp KH dễ dàng tìm mua sản phẩm?

Một khi đã trả lời được các câu hỏi trên, hãy đánh giá tất cả các phương án khác nhau để biết được cách nào khiến bạn đạt được mục đích và liệu rằng mobile có thể giúp truyền tải thông điệp hiệu quả hơn các kênh khác hay không? Mục tiêu của bạn chỉ nên được kết thúc sau khi đã đem lại giá trị thực cho khách hàng, hơn là sử dụng app cho mục tiêu tuy hay nhưng ít có giá trị sử dụng.

Các chiến dịch mobile hiệu quả

Tạo nên một trải nghiệm mobile tuyệt vời là vô cùng cần thiết. Bạn cần một chiến lược mobile thật vững chắc mà công ty có thể tận dụng nó một cách hiệu quả và đúng thời điểm để củng cố thương hiệu của mình. Một chiến lược đúng đắn nhằm tạo ra các trải nghiệm thú vị cho KH chỉ xoay quanh vài bước đơn giản:

Bước 1: Tìm hiểu thị trường mục tiêu

Bạn cần các thông tin cụ thể về địa điểm? KH của bạn đang muốn được giải trí? Họ đang tìm kiếm một động cơ tài chính thông qua chương trình trao thưởng hay một chương trình dành cho KH trung thành?

Bước 2: Chọn chiến lược mobile marketing phù hợp với chiến dịch của bạn

- Tạo một website thân thiện với mobile
- Bắt đầu các chiến dịch Email và SMS
- Khởi tạo QR code để mang mẫu quảng cáo in của bạn ra ngoài đời thực
- Sử dụng công cụ mobile marketing dựa trên địa điểm

- Các mẫu quảng cáo dựa trên địa điểm khá được yêu thích bởi các nhà bán lẻ. Nó tận dụng mọi tính năng của mobile phone để xác định vị trí hiện thời của user. Với tầm nhìn đó, thông qua app hay một chiến dịch quảng cáo bằng mobile, DN có thể định vị được KH của mình khi họ ở trong khoảng 100m đổ lại gần một trong số các của hàng của họ, qua đó thu hút họ vào cửa hàng bằng một số mẫu giảm giá, hay đơn giản là lời nhắn về “thực đơn” ngày hôm nay

- Tạo các chiến dịch trao thưởng gia tăng sự trung thành của KH
Mobile là một công cụ tuyệt vời trong CRM (quản trị mối quan hệ KH) và gia tăng sự trung thành của họ đối với thương hiệu. Quá trình này cần thu thập các số điện thoại của KH hiện có và tiềm năng- hãy nhớ rằng bạn phải được họ đồng ý khi sử dụng mobile như một kênh truyền thông cho bạn. Một số các chương trình CRM hiệu quả thưởng sử dụng các tin nhắn văn bản.

- Các công ty như DigiStream Media cung cấp nền tảng tự phục vụ có thể giúp các chủ DN thu thập và quản lý lượng database số điện thoại KH, sau đó sử dụng database này để tạo một chiến dịch marketing tiếp cận KH địa phương để bảo trợ cho một DN.

- Phát triển một chiến dịch quảng cáo bằng mobile
- Xây dựng một mobile app
- Phát triển SEO trên mobile

Bước 3: Khởi động chiến dịch mobile marketing và tiếp thị chúng bằng social media

Tích hợp các chiến dịch mobile marketing sử dụng mạng xã hội để cung cấp những offer của bạn, mở rộng đối tượng tới những người follow KH của bạn.

Bước 4: Theo dõi hoạt động của chiến dịch mobile marketing và thực hiện các điều chỉnh cần thiết

- Theo dõi tỷ lệ Opt-in, opt-out (KH đồng ý nhận bản tin/email quảng cáo; và gửi email/bản tin cho KH khi họ chưa đồng ý về vấn đề spam)
- Tỷ lệ phản hồi quảng cáo
- Tin nhắn văn bản
- Download app từ trên trang chủ mobile
- Theo dõi các phiếu giảm giá phát hành và lợi nhuận thu được từ mỗi chiến dịch
- Phân tích lượng check-in – Gửi tới user một yêu cầu rằng họ phải “check in” mỗi khi vào cửa hàng

Nếu KH “bật đèn xanh” cho bạn khai thác nguồn dữ liệu của họ, thì kỹ năng thu thập, phân tích và am hiểu số liệu là một phần không thể thiếu của một chiến dịch mobile marketing. Với các công cụ và hướng dẫn có sẵn, các số liệu này sẽ cung cấp một nguồn thông tin quý giá có thể thúc đẩy mọi mối quan hệ với KH.

Hãy khiến các chiến dịch marketing mobile đem lại tối đa lợi nhuận đầu tư.

Mobile tương tác với nhiều người trên hành tinh này hơn bất kỳ một thiết bị nào khác. Người tiêu dùng hôm nay yêu thích sử dụng điện thoại vì sự tiện lợi, nhiều tính năng và khiến cuộc sống của họ vui vẻ hơn.

Nguồn: Học Internet Marketing sưu tầm

38 comments:

pubg mobile mod apk by using this pubg mobile app you can get unlimited uc in your account to buy premium things in free.

All marketing strategies are worth full either it is email marketing, digital marketing, or mobile marketing. I have also working on different effective strategies of marketing for UAE Dissertation Writing Help and it is one of them.

Twitter, Facebook, and other platforms have understood the potential that resides in mobile marketing. They have recognized this potential and have evolved their adverts platforms for you to target mobile customers efficiently. Article best research paper writing service has the best of experienced article writers on there with the expertise and tracks record of furnishing well-researched, top-quality, original articles that will ensure greater visibility for your website.

Nhận xét này đã bị tác giả xóa.

Campaigning is so much essential in this time and it's needed to provoke the advantages and services you are providing. People are running so quickly towards these social campaigns as research writer I wasn't able to handle all mine paper-work and assignment stuff so I checked all the floating sites around there on the internet that who's giving the professional and leading and I came up with reaching and connecting with Cheap Papers Writing Service UK It's the best among all the academic writing firm throughout the world. If you are a needy student out there so check it out now.

Portable showcasing is any publicizing action that advances items and administrations Best Auto Garage In Dubai through cell phones, like tablets and cell phones. ... Versatile advertising is a manner by which innovation can be utilized to make customized advancement of merchandise or administrations to a client who is continually associated with an organization.

From QR codes to online business applications, cell phones are plainly changing client conduct. 2013 has come, ensure your business "will add versatile to Vat Enabled Software In Dubai promoting blend crusade". Until 2015 there will be just 1 cell phone in the world for everybody. Yet, critically, more individuals utilize their cell phones to get to the web than they do on work stations.

Versatile is an ease, productive, individual, and purchaser cordial channel. Cell phones are consistently "On" mode, consistently accessible, and Virtual Office In Dubai versatile clients can scarcely move away from their telephones. As an advertiser, you should zero in on coming to and connecting with versatile clients utilizing creative portable showcasing efforts.

Portable is a minimal effort, proficient, individual, and customer agreeable channel. Cell phones are consistently "On" mode, consistently accessible, and Diesel Supplier In Abu Dhabi versatile clients can scarcely move away from their telephones. As an advertiser, you should zero in on coming to and connecting with versatile clients utilizing inventive portable promoting efforts.

They've identified this capacity and have evolved their ads systems so one can target cell clients successfully. So fast in the direction of Pay Someone To Do My Dissertation these social campaigns as a research author, I wasn't capable of cope with all my office work and venture stuff.

People are jogging so quickly towards these social campaigns as a studies writer I wasn't capable of Custom Essay Writing Service deal with all my paperwork and project stuff. Versatile advertising is a way by using which innovation may be applied to make custom designed advancement of merchandise.

As an advertiser, you ought to zero in on coming to and connecting with flexible clients making use of Assignment Help Services creative transportable showcasing efforts. Seriously, greater individuals utilize their cellular telephones to get to the net than they do on paintings stations.

In many ways, smartphones are essentially just miniature computers. There aren’t really all that many things a laptop can do that a smartphone can’t. Consequently, business leaders can and should feel free to incorporate video, audio and images into both their mobile and desktop-focused marketing campaigns. The mvp design must be the simplest core feature set of any product that allows it to be deployed and absolutely nothing more.
The smallest thing that you can build that delivers customer value (and as a bonus captures some of the value back).

Battling is such a lot of fundamental in this time and it's expected to incite Leon S. Kennedy Jacket the benefits and administrations you are giving. Individuals are running so rapidly towards these social missions as examination essayist I couldn't deal with all mine desk work and Jacket in USA task stuff so I checked every one of the skimming locales around there on the web Leather Jacket for Women that who's giving the expert and driving and I concocted coming to and associating

In many ways, smartphones are essentially simply miniature computer systems. There aren’t sincerely all that many things a pc can do that a cellphone can’t. Therefore, enterprise leaders can and should experience unfastened to comprise video, audio, and pictures into each of their mobile and laptop-focused advertising campaigns. Search engine advertising and marketing is some other way to pressure visitors to a page of your desire by using buying commercials on search engines like google and yahoo.

Diesel Business In Dubai
Diesel Business In Ajman

Creative transportable showcasing efforts. People are running so quickly towards these social Assignmentcorner.co.uk campaigns as research writer I wasn't able to handle all mine paper-work. Seriously, greater individuals utilize their cellular telephones to get to the net than they do on paintings stations.

Nhận xét này đã bị tác giả xóa.

Oh Wow! Nice article. Good Information Shared by the Author. Total SMM Panel or a Social Media Marketing panel is a website where people buy Services to boost their social media accounts followers, post's likes.

Straight web slots, straight slots - withdraw true wallet, no high minimum, luxurious, luxurious, straight, straight, slots, slots, 7xBET slots, free play, quality slotsสล็อต ฝาก-ถอน true wallet ไม่มี ขั้นต่ํา

Mobile marketing relates to any promotional activity that takes place on smartphones and other can i pay someone to write my essay handheld devices, including tablets and other cell/mobile phones. Mobile marketing aims to reach an audience of mobile users through methods such as mobile-optimized ads, push notifications and mobile applications.

چطور از اینستاگرام ویدیو دانلود کنم رو خیلیا از من پرسیدن و من تصمیم گرفتم که در اینجا به بررسی روش هایی که میشه از اینستاگرام ویدیو دانلود کرد بپردازم. از اونجایی که همتون میدونید که اینستاگرام امکان دانلود مستقیم ویدیو رو در خودش نداره برای همین باید از برنامه غیر رسمی استفاده کرد یا اپلیکیشن هایی که کارشون اینه یا از سایت های آنلاین برای دانلود ویدیو از اینستاگرام بهره ببریم و یه روش چهارمی است که استفاده از ربات های تلگرامیه که میتونه روش خوب و دردسترسی باشه. در ادامه همراه من در ویرگول باشید تا بیشتر آشنا بشیم با این روش ها.

It is marketing that is carried out exclusively on the Internet. Marketing professionals use women's moto jackets on sale various online adverts to drive traffic to a specific website or web page. Email litsts, banner ads, PPC (pay per click), and social media marketing are examples of methods used in Internet marketing.

Magic tyres is the best tyre shop in Dubai.They also have an Online [url=https://www.magictyresuae.com/]Tire Shops In Dubai[/url] by which customer can avail offfers online .

Magic tyres is the best tyre shop in Dubai.They also have an Online Tire Shops In Dubai by which customer can avail offfers online .

Apkexpert is best for download mobile app .Now you can get unlimited app account free.

Nhận xét này đã bị tác giả xóa.

I was really happy to find this article. I wanted to express my gratitude for the fantastic read!
mejores abogados de accidentes de moto

It looks great blog post. And it really helped me a lot. caregivers in Florida always available and provide 24/7 care for your family and your love one whwnever you needed.

Absolutely the content is informative. And Best dental clinic in Karachi
doing great job for the patients of karachi in oral health care.

Seeking the best CV writing services in Ireland? Look no further. Our team of skilled professionals at CV Writing Services Ireland is committed to helping you succeed in your job search. We'll collaborate with you to produce a compelling CV that reflects your unique talents and experiences, tailored specifically for the Irish job market. Don't miss out on your dream job – invest in your future with us.

At [interior design ], we understand the significance of your office as a dynamic hub for business success. Our seasoned professionals are committed to delivering comprehensive office renovation solutions tailored to your specific needs. From ergonomic workstations to collaborative meeting areas, we excel in creating environments that enhance efficiency and employee well-being.
interior design companies in dubai

[url=https://www.globaldev.tech/]Globaldev Group IT company[/url]

RBS HEAVY MACHINERY's collaboration with demolition equipment in Alberta is a testament to their commitment to excellence in the heavy machinery sector. Together, they redefine industry standards with cutting-edge technology. For top-notch demolition equipment in Alberta, look no further than this dynamic partnership, setting a new benchmark for efficiency and performance.

"Building demolition in Edmonton is a critical process that paves the way for new developments and urban Roadbrigdetransformations. Expert demolition teams ensure safety, efficiency, and environmental responsibility, shaping a sustainable future for the city."
ChatGPT
"Abatement contractors in Edmonton are essential for ensuring safe and compliant removal of hazardous materials. Their abatement contractors in Edmontonexpertise and adherence to environmental regulations protect public health and support responsible construction practices, vital for a sustainable community."

Đăng nhận xét

 
Internet Marketing Internet Marketing
10 9.8 2517 (c) by