Kiến thức Internet Marketing: Email Marketing và những mong đợi sai lầm

Email marketing (viết tắt là EM) là hình thức gửi email thông tin/quảng cáo có nội dung thông tin liên quan tới người nhận đã đồng ý đăng kí nhận email (opt-in) trực tiếp hay gián tiếp và cho phép họ có quyền không tiếp tục nhận email quảng cáo nữa. Nhưng để “nhập môn” bạn cần vượt qua 5 điều thường bị hiểu sai về EM.
email-marketing

I. EM RẤT RẺ LẠI RẤT DỄ LÀM

Đó là điều đa phần các Marketies thường nghĩ về EM và sau đây là 4 lý do bạn không nên khinh thường EM:

1) EM hay bất kỳ hình thức marketing nào khác – sẽ gắn liền với thương hiệu của bạn.

Việc xuất hiện trước khách hàng một cách sơ sài, không chuyên nghiệp cũng giống như…"mặc đồ rách đi chơi với người yêu". Spam là nỗi ám ảnh của những người dùng EM, không chỉ nằm ở những thống kê khô khan, mà còn nằm trong tâm lý khách hàng. Không có gì xóa đi ấn tượng xấu với thương hiệu/tên công ty bạn trong tâm trí của khách hàng đâu. Bạn nghĩ sao nếu nghe một khách hàng tiềm năng nói rằng: “Công ty A đó hả? Nó toàn spam mail không à – gửi thông tin khuyến mãi vớ vẩn”.

2) Khách hàng đôi khi rất…tàn nhẫn


Ngoài việc cá nhân người đó có ấn tượng xấu, họ sẽ còn trao đổi và “cảnh báo” về bạn với những người quen. Trung bình nếu một khách hàng có có ấn tượng không tốt về một thương hiệu thì họ sẽ “cảnh báo” đến khoảng 13 người quen. Ngoài ra, họ còn có một giải pháp “tàn nhẫn” hơn là click vào nút “Report as spam” của các nhà cung cấp mail (Yahoo mail, Gmail…). Nếu email của bạn bị thông báo (report) quá nhiều thì đuôi mail của bạn sẽ vĩnh viễn bị cấm (Ví dụ @thieukiennhan.com bị cấm thì tất cả những email như dung@thieukiennhan.com , son@thieukiennhan.com đều bị liệt vào spam). Nói nôm na là “thân bại danh liệt”.

3) Trên đời không bao giờ có cái gì ngon bổ rẻ

Đúng vậy, trên đời này không có cái gì mà ngon mà lại bổ mà lại rẻ được. Mà nó chỉ có thể có 2 trong 3 yếu tố trên mà thôi. Còn nếu muốn có một chiến dịch EM thật sự tốt bạn cần phải có những cộng sự giỏi như copywriter, coder, designer… và những người cứng nghề thì luôn có cái giá của họ.

II. TỶ LỆ MỞ "KHỦNG"

Theo khảo sát thông thường từ những người …chưa dùng EM thì mọi người thường mong đợi tỷ lệ mở khoảng từ …50-80% email gửi thành công. Tỷ lệ này cũng giống như mong muốn có 80/100 người xem TV xem quảng cáo của mình vậy.

Khi gửi email cho khách hàng, các Marketies thường hình dung một tương lai màu hồng rằng khách hàng sẽ click vào email của bạn, họ cảm thấy sung sướng vì nội dung và thiết kế quá tuyệt – rồi vồ lấy điện thoại gọi ngay cho bạn để đặt hàng/mua sản phẩm. Đó thường là những “ước ao và khát khao” sau khi click nút “send”. Buồn thay, hầu hết những khách hàng tiềm năng của bạn không mở email – vì nhiều lý do: quá bận, không nhận được email (vào spam hay lý do khác), tiêu đề email của bạn chưa đủ sức thuyết phục họ phải click vào hoặc phũ phàng hơn là họ không có nhu cầu.

Thống kê cho thấy, trung bình một tiêu đề email nhận được khoảng 2-5s liếc qua, và người đọc sẽ quyết định mở email hay để email đó vĩnh viễn không được mở. Tỷ lệ trung bình về mở email tại thị trường Việt Nam là 10 – 15% trên danh sách khách hàng mới (chưa từng nhận email của công ty), và 20 – 35% trên danh sách khách hàng cũ (được chăm sóc thường xuyên). Tỷ lệ mở email cao nhất là đối với ngành giáo dục – hay các email có liên quan đến khuyến mãi.

Hãy tự nhủ: “Bạn đang gửi một email KHÔNG được yêu cầu đến một người KHÔNG biết tôi, KHÔNG có thời gian và KHÔNG có nhu cầu – vào thời gian KHÔNG thích hợp”. Liệu email của bạn có thể “sống sót” qua 5 chữ “KHÔNG” này?

III. HIỂN THỊ ĐẸP "LUNG LINH"

Có một phần các Marketies hình dung EM như một hình thức e-Print-ads – nên họ sẽ cố gắng thiết kế sao cho thật sặc sỡ và ấn tượng. Tốt thôi – nhưng đó là chỉ khi email của bạn được hiển thị đúng y với những gì nó được thiết kế bạn đầu, điều thường KHÔNG xảy ra (vâng, lại một chữ KHÔNG nữa).

Đối với các ESP (Nhà cung cấp email – như Yahoo, Google) và các email client (chương trình nhận và gửi email – như Outlook, Thunderbird …) thì hình ảnh sẽ bị mặc định chặn. Đó là lý do thường một email bạn mở trong Gmail sẽ không có hình – cho đến khi bạn click vào nút “show images”. Ngoài ra email của bạn có thể hiển thị rất “trời ơi” trên mỗi trình duyệt web khác nhau (Firefox, Internet Explorer, Chrome…) làm người đọc thấy khó chịu và đóng lại ngay. Vì vậy, đừng cố gắng thiết kế những hình ảnh thật đẹp. thật "lung linh" bỏ và email nhé! Vì như vậy sẽ làm bạn tốn rất nhiều thời gian mà thôi.

IV. TRUYỀN TẢI ĐƯỢC RẤT NHIỀU THÔNG TIN

Nếu tỷ lệ mở là khá thấp – vậy tại sao không cho những người mở “càng nhiều càng tốt” thông tin khi có thể. Vâng, về suy nghĩ này thì có 1 câu dành cho bạn: “Informations kill information” – “Quá nhiều thông tin sẽ giết chết thông tin”. Có bao nhiêu người sẽ bỏ thời gian đọc hết 1 email dài dàng dặc? Chắc chắn là không nhiều, và tỷ lệ trung bình là 80% những người mở email chỉ đọc 3 dòng đầu và sẽ quyết định có tiếp tục đọc email hay tắt đi. Bạn có 3 dòng để gây ấn tượng với một người đấy – không hơn, không kém.

Một thuật ngữ khác gọi là ATS – Above The Scroll (cũng được áp dụng trong website). Ý nghĩa là 75% người đọc sẽ KHÔNG BAO GIỜ kéo con trỏ chuột xuống màn hình thứ 2. Vì vậy, thường bạn chỉ có 3 dòng và 1 màn hình để gây ấn tượng tốt với khách hàng – trước khi muốn họ tiếp tục đọc email của mình.

V. CHỈ CẦN CHẠY EM THÌ DOANH SỐ (SALE) SẼ TĂNG LÊN

Cứ xem như email của bạn đã hoàn toàn thuyết phục được người đọc về sản phẩm/ dịch vụ thế nhưng con đường đến việc mua hàng còn rất nhiều điểm chặn: nhân viên trực điện thoại, nhân viên tư vấn tại văn phòng, thời tiết, thông tin chính xác địa điểm và số điện thoại liên hệ, đối thủ cạnh tranh…

Nhưng nếu những người mang trọng trách "nặng nề" mang lại doanh thu cho công ty -  "SALERS", lại không biết cách tư vấn khi khách hàng gọi điện hỏi về sản phẩm/dịch vụ thì đồng nghĩa với việc bạn đã làm đánh mất vị khách hàng tiềm năng từ EM đó rồi. Và Marketies sẽ chăm đầu vào Sales mà đánh giá kết quả cũng như đặt mục tiêu cho chiến dịch EM tiếp theo của mình. Vấn đề không được giải quyết và cứ thế đâm ra ghét EM, cho rằng EM là một kênh không hiệu quả.

Đi qua 5 điều trên, chắc hẳn bạn đọc đang rất thắc mắc vậy hiểu sao mới đúng và làm thế nào cho không trật? Rõ ràng, cái gì liên quan đến EM đều rất phức tạp và khó điều khiển.

Như vậy, để "chinh phục" được EM, bản thân người gửi phải hiểu rõ những khái niệm cơ bản về EM, về thói quen, sở thích của người đọc mail nói chung và những khách hàng của mình nói riêng để có thể có những chiến dịch EM đạt được tỷ lệ đọc cao hơn. Bên cạnh đó phải luôn có sự phối hợp với những nhân viên tư vấn, nhân viên trực văn phòng để có được nhiều khách hàng hơn nữa và quan trọng nhất là đạt được doanh thu cho công ty mình.

485 comments:

«Cũ nhất   ‹Cũ hơn   401 – 485 trên 485   Mới hơn›   Mới nhất»

The Mufflerman is a licensed motor vehicle safety inspection. If you are buying or selling a vehicle, The Ministry of Transportation requires a motor vehicle inspection certificate in order to transfer ownership.

https://themufflerman.com/vehicle-services/safety-inspection/

Essel Bath store collection basin taps include single-lever, quarter turn, and multi-turn operations. The Essel Bath also makes the Best Wash Basin Taps in India. These are available to fulfill all requirements of customers and make many varieties of washbasin taps come in a variety of colors
https://esselbath.com/

Silk Sarees - Buy Pure Silk Sarees from The saffron saga at the best price choice in India. Shop for Art Silk Printed Saree, and Cotton Silk Sarees in various colors.
If you are looking at for elite silk sarees connected, then The saffron saga is one of the best shops for you. We offer the greatest selection of silk sarees.

Brings you a massive selection of sarees in pure silk. Originating from South India, the south silk sarees are sourced directly from The saffron saga

The Indian saree occupational runs mostly on two main fabrics- silk and cotton. When the magnificence of silk is merged with the comfort of cotton
The saffron saga also provides a combination of pure silk and cotton are woven together, giving life to a blissful

https://www.thesaffronsaga.com/collections/silk-sarees

But what is checked during a vehicle safety inspection? A vehicle safety inspection covers all the features of your car that make it safe to drive on the road

Top-notch service is our main car mechanic near me. Skilled technicians. Hands that understand cars well. Genuine spares. For long-lasting protection. Service warranty
https://themufflerman.com/

The mufflerman tire repair shop near meoffers a wide range of performance tyres for cars, off road tyre.

How to change brake pads is simpler than replacing rear disc brakes. If you have experience with basic repair brake pad replacement

Intellect Lawyer are experienced in all aspects of Personal injury lawyer Toronto and medical misconduct lawsuit. We have the sureness and skill to advance your motor vehicle accident or medical malpractice claim to settlement or trial while helping you navigate complex medical, legal, and insurance issues.
https://intellectlawyer.com/personal-injury-lawyers-toronto/

In order to positively recuperate damages for losses sustained in a bicycle accident, you need to consult an experienced Cycling accident lawyer to get legal assistance.
https://neinstein.com/personal-injury-lawyers-areas-of-expertise/cycling-accident-lawyers

Due to the difficulty of birth injury lawsuits, it is important to hire a skilled medical malpractice attorney.
The Birth Injury Lawyer at Neinstein has been helping injury victims get the compensation they deserve following an injury.

Due to the difficulty of birth injury lawsuits, it is important to hire a skilled medical malpractice attorney.
The Birth Injury Lawyer at Neinstein has been helping injury victims get the compensation they deserve following an injury.
https://neinstein.com/personal-injury-lawyers-areas-of-expertise/birth-injury-lawyers

Watching for a Personal Injury Lawyer Brampton? Our team in Brampton specializes in car accidents, slips and falls, and wrongful death.
Neinstein personal injury lawyer in Brampton has been representing victims of serious motor vehicle accidents all across Brampton.
https://neinstein.com/personal-injury-lawyers-brampton

For individuals in need of Accounting assignment help writing services and accounting essay writing services, finding accounting coursework writing services might be challenging.
Top Assignment Experts

Simmonds and Associates is a leading Criminal Lawyer winnipeg. He is experienced in defending domestic assaults, impaired driving, thefts, and more.
Our lawyers know your best defense. Keep your certificate! Call us today.

https://www.simmondsassociates.ca/

Baskin Wealth Management aims to help high-net-worth individuals, foundations, institutions, and family offices achieve their financial goals through our asset management toronto.
https://baskinwealth.com/asset-management-toronto/

Link& Crosslink Technologies Best Software Development Company in Dubai, with full-cycle software progress facilities.
Still, we all recognize that in commercial it is significant to contract with only the most dependable partners. When it originates to software development, solitary the best of the best Dubai software development firms must be considered.

https://linkandcrosslink.ae/services/custom-software-development/

Nhận xét này đã bị tác giả xóa.

Email marketing is better option to enhance productivity. See here

Wreckers Gold Coast is family-owned simply lead a company; wreckers gold coast is all that you need. Adrian's is the top choice for auto-selling cars.


https://simplylead.com.au/car-wreckers-gold-coast/

Wreckers Gold Coast is family-owned simply lead a company; wreckers gold coast is all that you need. Simply lead is the top choice for auto-selling cars.


https://simplylead.com.au/car-wreckers-gold-coast/

Digital Links is a pre-eminent digital marketing agency with its headquarters in the United Kingdom but is operative as the Top SEO Company in Dubai and SEO in Abu Dhabi.
SEO Dubai

SEO is really very important for a website. You all can have a look at this blog which mentions the important of SEO in website. Give it a look as it is really knowledgable.

Thanks for sharing your article with us. This means a lot and thanks for providing information to us from time to time. I am also here to tell people, especially students about our Do Assignment Help website. With the Do Assignment Help website, we offer information and help for students to complete their assignments on time. I would like to tell you that we provide online assignment help from Santa Clara, CA, USA. for further information, you may visit our website and chat with our experts.

Changes in lifestyle and demographics have affected us all. We have found that an integrated multi-generational approach to investment management toronto works very well.

https://baskinwealth.com/

Baskin Wealth Management provides bespoke wealth and Asset Management Toronto to foundations and families with over $1 million to invest. Our team takes the time to understand your unique needs, goals, and attitudes toward risk. We also consider your legal, tax, and estate requirements to ensure your portfolio meets you and your family’s needs, now and in the future.

https://baskinwealth.com/asset-management-toronto/

Det skyldes ifølge Yoburger selv årevis af research bag deres burgere udover Indisk Take away de bedste ingredienser, der kan findes. Med et stort udvalg i take away burgere (også vegetariske), chicken tenders, fritter og dip kan du få din burger eller burgermenu Indisk Take away præcis som du bedst kan lide den.

The full dental reconstruction cost is a simple price to pay for perfect dentition. Nobody has control over how their teeth turn out naturally. However, thanks to innovations in dental procedures you can achieve a straight, white and healthy smile.
Covering the cost of full mouth restoration in Toronto can offer so many benefits. One of which is confidence. You get extra confidence when you have the correct dentition, smile, and fresh breath. This is what this innovative dental treatment offers.

https://ajaxdentaloffice.ca/how-much-does-full-mouth-restoration-cost/

Education on website design technology is really important in recent times.

Check out the new Banarasi Blouse Design Online and much more! It’s live on the website, fancy blouse designs, handmade designs… Banarasi blouses are perfect to match up with your favorite saree.

https://www.thesaffronsaga.com/collections/stitched-blouses

Our latest designer blouses are a tribute to this very cornerstone of ethnic Indian fashion, coupled with the very latest trends. If you are interested in buying online, visit our website.

https://www.thesaffronsaga.com/collections/blouses

At Neinstein Personal Injury Lawyers, our Personal Injury Lawyer hamilton have the experience and expertise required to favourably present your claim, help protect your family, and effectively pursue the compensation you deserve. We always recommend speaking with our Hamilton personal injury lawyers as soon as possible after your incident.

https://neinstein.com/personal-injury-lawyers-hamilton

teeth whitening dentist cost take-Home Trays: Take-home tooth whitening kits from your dentist can cost several hundred dollars but are still cheaper than in-office procedures. Most of these kits will look similar to what you can find in over-the-counter kits. However, the whitening solution is more concentrated and, therefore, more effective. Your take-home kit may also be custom made.

https://ajaxdentaloffice.ca/how-much-does-teeth-whitening-cost/

Chelsea Chauffeurs provides London chauffeurs and Gatwick Chauffeurs transfers and luxury chauffeur car hire services for leisure or business travel to & from London Heathrow Airport (LHR T2, T3, T4 & Terminal 5) to any desired UK destination.

Your vehicle has a complex system of brake parts working in harmony together to give you all the stopping power you need. When you press the brake pedal, pressurized fluid activates the braking system and brake pad replacement.
https://themufflerman.com/vehicle-services/brakes/

놀다 바카라 지금 온라인으로 라이브하고 놀라운 보너스를 받으세요

Indian restaurant in Denmark serves authentic indian restaurant near me Indian cuisine daily, using a blend of spices particular to our kitchen.

The application which we have made is Battersea taxi rather easy to use and you don’t have to Wimbledon taxi do much to get the Battersea Taxi.

In the event that you just mean to Best treadmill for home under $500 utilize it for strolling, a devoted strolling Best home exercise equipment for weight loss treadmill will perform better.

A good experience from start to end - indisk mad københavn highly recommendable 😋

CCL London Chauffeurs vehicles are comprehensively insured with unlimited third-party liability. Corporate chauffeur service London

Tires are the critical connection between your car and the road in all sorts of driving conditions. If you’re concerned about the condition of your tires, bring your vehicle into the Mufflerman for our tire repair shop near me.
https://themufflerman.com/vehicle-services/tires/

Car accidents can cause physical disabilities and mental trauma that can affect an individual’s ability to return to work or school, care for loved ones, or resume regular life. The path to compensation is often long-winded and complex. A serious car accident injury can disrupt all facets of life including your livelihood and your family than use car accident lawyer. As a result of injuries sustained in an accident, you may require medical treatment not covered by OHIP including but not limited to assistive devices for your safety, home modifications, assistance with your self-care, housekeeping, therapies, or psychological treatment.
https://neinstein.com/personal-injury-lawyers-areas-of-expertise/car-accident-lawyers

crystals can help you straighten things out, but you have to use them consistently, maintain good energetic hygiene. You should ask for more details from crystal shops near me.

This banana mango lassi is made from real mango pulp, hand-picked and super ripe. Bindia mango lassi københavn This is our first mango lassi, so it has a perfect balance of sweetness and sourness. The result? A smooth and refreshing drink with a subtle bite of tartness, without any added artificial sweeteners or preservatives. It’s an all day treat that you can enjoy guilt free!

What are Some of the Downsides of Debt Consolidation
You still have to pay 100% of the balance that you borrow

You still have to pay interest on your debt

You don’t get the benefit of financial counselling from a qualified professional

You don’t get an independent professional review of your financial situation by a qualified insolvency professional You may not qualify. Because most consolidation loans are provided by banks, the criteria for qualifying for a loan can be quite high.

While a consolidation loan may help you resolve your debt issues, it may not solve the root cause of your financial problems. Contact Caplan Debt Solutions Winnipeg to schedule a credit counselling session today.

https://caplandebtsolutions.ca/debt-consolidation/

Nowadays, I use email regularly no matter what app I sign up for. However, I want to recommend some fun sites for you to try. ดูหนังออนไลน์


We have been in business since 1991 and pride ourselves butter chicken opskrift on delivering great quality food at a very affordable price.


When it comes to Indian food, you can't go wrong with the butter chicken opskrift København takeaway! We have the best curries from across the globe just waiting for your arrival.

ReactJS Development Service Offerings by Algoworks
Why should you hire the best ReactJS development company? Why should you go for Algoworks? Algoworks has been on the list of Top ReactJs app development company in USA on various listing platforms. Because our team expertise make it painless for businesses to create interactive UI for high-end web app development solutions.

https://www.algoworks.com/reactjs-development-company/

thank you so much for this site. There are excellent details you posted here.

tedwedcotton

Thanks for these tips, What a perfect post that everyone can relate.
look

We proudly serve Winnipeg and the nearby public, so drop in and let us know what, we have a wide selection of used Ram trucks, and used Jeeps at located Ram Trucks Winnipeg

https://www.waverleychrysler.ca/

The Dr. Kez Therapeutic Ultrasound device is simple enough to use in the comfort of your own home on your own or have someone do it for you.
For use on sports injuries such as
• Bursitis
• Tendonitis
• Tendon Sprain
• Ligament Strain
• Muscle Tear
• Scar Tissue
• Joint Effusion and Pain
• Arthritis
• Inflammation
• Bone healing (fractures, spurs, and pain directly over a bone)


https://drkezchirolab.com/products/sports-injuries-therapeutic-ultrasound

Serving customers in Bothwell, Ridgetown, Tilbury, Blenheim, Dresden, Wallaceburg, and throughout the Chatham area, the Mufflerman’s Chatham location at 39 Keil Drive is your best bet for quality, trustworthy auto repair services. Whatever’s wrong with your vehicle, our experienced, respectful and professional team can help – contact us today or read on to find out why we consider ourselves to be one of the best engine repair shop near me and car repair shops in Chatham.
https://themufflerman.com/locations/chatham

nice or informative blog i like it... We have a professional writer who can submit quality work within the specified time. we're also providing assignment help we have an experts for each subjects

Waverley Chrysler is Dodge Dealer Winnipeg your local new & used dealer here for you in Winnipeg. We also provide auto service, parts, accessories, Visit Waverley chrysler today! View our great inventory.

https://www.waverleychrysler.ca/

the alovera oil have female to male spa in hyderabad
to help the traetment we have to do back to back

Kunzea is a genus of plants in the family Myrtaceae or the myrtle family, including more commonly known plants like; eucalyptus, tea tree, lemon myrtle, clove, and allspice. Kunzea Cream, fresh, invigorating undertone that is often compared to the Australian bush, transporting you instantly to a feeling of being in the fresh air of nature.

https://drkezchirolab.com/blogs/news/kunzea-the-hidden-secret

Great post! I really enjoyed reading your insights and the way you presented your ideas was clear and engaging. Thank you for sharing your knowledge and perspective with us.
microsoft azure architecture training

Jeep Rubicon Winnipeg is an unconditionally iconic vehicle and the successful Jeep model in Canada," Jeep Wranglers are recognized for retentive their value due to their excited fan base, as well as their toughness and presentation across all lands, especially off-road.

https://www.waverleychrysler.ca/

Jeep Rubicon Winnipeg , is an unconditionally iconic vehicle and the successful Jeep model in Canada," Jeep Wranglers are recognized for retentive their value due to their excited fan base, as well as their toughness and presentation across all lands, especially off-road.

The Mufflerman has proudly been serving customers across Ontario since 1964. We believe you and your vehicle deserve the highest quality parts, the best customer service, and the best possible prices. We strive to be more than just the ‘engine repair shop near mefirst result on google - over the years, we’ve evolved to become a full Stratford service car repair shop - covering everything from brakes to engine services to, of course, mufflers. We are the auto repair shop in Stratford you can trust with all your car service needs.

The Mufflerman has proudly been serving customers across Ontario since 1964. We believe you and your vehicle deserve the highest quality parts, the best customer service, and the best possible prices. We strive to be more than just the ‘auto repair shop near me’ first result on google - over the years, we’ve evolved to become a full Woodstock service car maintenance near me- covering everything from brakes to engine services to, of course, mufflers. We are the auto repair shop in Woodstock you can trust with all your car service needs.

Think Big Digital Solutions is one of the best digital marketing agency in United Arab Emirates, help businesses to rank high on search engine, generate more leads, drive more traffic through social media marketing platforms. ultimately generate more revenue. visit us at www.tbdigitalsolutions.com/

Best Assignment Experts is the leading help provider for all sort of assignments. We have a pool of 500+ assignment experts who will solve all your assignments in minimum time. You just have to submit your request and we can deliver you the solution in a very showtime. We have PhD experts and we recruit them after lot of filtration as we want the best quality customized work. Our assignment experts will understand you need, and will provide you with a reliable work at an affordable price.
programming assignment experts


I have learned a lot from this article thanks for sharing

Best NEET Coaching Institute in East Delhi

Neinstein Personal Injury Lawyers are a family-run firm, and we take pride in providing our clients with the personal attention they deserve. We invest ourselves fully in every case, dedicating our significant experience and resources to ensuring your rights are represented. As a Toronto Car accident lawyer with over 50 years of experience handling every type of car accident claim, we implement effective strategies to ensure you get the best possible medical attention and access to fair and reasonable compensation.

carpet Carpet is a type of floor covering made of a thick woven or felted fabric typically made from wool, nylon, polyester, or a blend of these materials. It is usually used to cover a floor for decorative or functional purposes, providing insulation, noise reduction, and a soft surface for walking or sitting. Carpets can come in a variety of colors, patterns, and textures, and can be installed in homes, offices, and other indoor spaces. They require regular cleaning and maintenance to keep them looking and functioning their best

Located in historic Old Town, Niagara On The Lake Hotel, 124 on Queen has something for everyone. With luxurious hotel accommodations, a world-class spa and a critically acclaimed restaurant, our resort has everything you need for a stress-free vacation.

https://124queen.com

«Cũ nhất ‹Cũ hơn   401 – 485 trên 485   Mới hơn› Mới nhất»

Đăng nhận xét

 
Internet Marketing Internet Marketing
10 9.8 2517 (c) by