Sử dụng Facebook để kiếm tiền trực tuyến

Mạng xã hội Facebook không chỉ là nơi chia sẻ, kết nối mọi người mà còn là nơi để bạn có thể kiếm tiền trực tuyến. Nếu bạn biết cách bạn hoàn toàn có thể tăng thêm thu nhập hàng tháng cho mình.

Theo thống kê của Facebook hiện đang có khoảng 22 triệu người dùng tại Việt Nam. Thời gian dùng Face chiếm 20% thời lượng truy cập Internet, thông qua các thiết bị khác nhau (máy tính, điện thoại di động, máy tính bảng…). Điều này mở ra cơ hội kiếm tiền cho người dùng thông qua một số cách: 
kiem-tien-tren-facebook
Kiếm tiền trực tuyến bằng Facebook
 1. Bán hàng trên Facebook
Người dùng và các công ty có thể bán các sản phẩm và dịch vụ trên Facebook thông qua tài khoản cá nhân hoặc trang Fanpage. Các sản phẩm rất đa dạng, từ thời trang (quần áo, giầy dép, phụ kiện), mỹ phẩm, thực phẩm, dịch vụ (đào tạo, lái xe, cắt tóc…). Kiến thức về kinh doanh nói chung và Facebook Marketing có thể kết hợp để đẩy mạnh bán hàng như chạy quảng cáo, thuê người nổi tiếng quảng bá sản phẩm và dịch vụ, rao vặt trên các nhóm có lượng thành viên lớn...

2. Chăm sóc các Fanpge của người nổi tiếng/ doanh nghiệp

Hiện nay, hầu hết các thương hiệu lớn đều có trang hâm mộ, theo dõi (fanpage) nhằm tiếp cận với người dùng Facebook, tạo điểm tiếp xúc khách hàng để lắng nghe ý kiến của khách hàng cũng như tương tác với họ. Ngoài ra, các ngôi sao, cá nhân kinh doanh cũng có fanpage để bán hàng hoặc xây dựng hình ảnh, thương hiệu cá nhân.

Chính vì vậy nghề chăm sóc fanpage xuất hiện. Công việc là chia sẻ nội dung và tương tác với khách hàng, trả lời các câu hỏi, tăng lượng người thích, theo dõi cho trang, dọn dẹp bài quảng cáo... sao cho Fanpage chuyên nghiệp. Một người đang chăm 10 fanpages cho các công ty và cá nhân tiết lộ mỗi trang có thể trả tiền công một triệu đồng mỗi tháng.

3. Xây dựng và bán Fanpage

Người dùng có thể xây dựng một fanpage chất lượng, tập trung vào một nhóm khách hàng cụ thể, sau đó đem bán lại cho người cần để thúc đẩy kinh doanh. Ví dụ xây dựng cộng đồng fanpage mẹ và bé, sau đó người lập có thể bán lại cho các đơn vị kinh doanh đồ cho nhóm đối tượng này...

4. Cho thuê trạng thái (status)

Rất nhiều người đã nhìn ra xu hướng và cách kiếm tiền từ Facebook rồi xây dựng những cộng đồng, fanpage với số lượng hàng trăm nghìn thành viên tham gia. Sau đó các Admin (người quản lý) trang này sẽ cho thuê trạng thái (status) quảng cáo cho những người bán hàng trực tuyến để rao vặt, quảng cáo với hình thức đóng phí thuê bao hay phí thành viên. Doanh thu mỗi tháng có thể lên tới hàng chục triệu đồng. Hoặc những nhân vật nổi tiếng cho thuê status của họ với giá nhiều tiền cho một bài quảng cáo.

5. Chạy quảng cáo thuê cho Facebook Ads

Nhu cầu chạy quảng cáo trên Facebook của người dùng và những người làm kinh doanh hiện nay rất lớn. Các hình thức quảng cáo như tăng lượt thích (like), truy cập vào website, bài viết... để tiếp cận khách hàng và tăng doanh số.

Người dùng có thể nhận chạy quảng cáo thuê, kiếm phí hoa hồng của khách hàng theo doanh thu từ việc bán hàng đó hoặc một hình thức khác là tính trên chi phí quảng cáo. Ví dụ mỗi lần chạy một quảng cáo cho khách hàng, người dùng có thể thu 3-10% chi phí tùy theo giá trị của hợp đồng và hiệu quả đem lại cho khách hàng. Mức phí và hình thức do bên cung cấp và khách hàng thỏa thuận.

6. Cung cấp dịch vụ hỗ trợ người dùng trên Facebook

Thiết kế các bức ảnh đại diện và bìa (cover), chụp ảnh sản phẩm cho người bán hàng, viết ứng dụng, phần mềm cài đặt trên Facebook Apps hỗ trợ cho công việc quản trị Fanpage... đều là những dịch vụ hỗ trợ người dùng mạng xã hội có thể kiếm ra tiền. Rất nhiều khách hàng đang cần dịch vụ này và đây là một mảnh đất thực sự màu mỡ nhưng đòi hỏi người bán phải có trình độ chuyên môn và kỹ thuật.

7. Trở thành đối tác của Facebook

Facebook cung cấp cho người dùng chương trình "Facebook Small Business Agency Program" (chương trình đối tác dành cho những doanh nghiệp vừa và nhỏ). Người dùng khi đạt được mức doanh số quảng cáo theo quy định của Facebook sẽ có quyền tham gia chương trình này.

Khi là thành viên, bạn sẽ được Facebook chiết khấu (refund) cho mỗi số tiền đã chi quảng cáo. Số tiềrn này có thể được tặng bằng Coupon hoặc chiết khấu theo tỷ lệ thỏa thuận. Đây sẽ là nguồn doanh thu lớn nếu như bạn trở thành một nhà quảng cáo uy tín được mọi người tín nhiệm, tin dùng. Chi phí cho quảng cáo do khách hàng trả, còn bạn sẽ nhận được một khoản tiền hoa hồng từ Facebook.

564 comments:

«Cũ nhất   ‹Cũ hơn   1 – 200 trên 564   Mới hơn›   Mới nhất»

Cảm ơn bạn đã chia sẻ, thông tin tốt
Homepage

WONDERFUL Post. thanks for share with us keep moving..waiting for more updates - GHDSPORTS & go max tv

WhatsApp Status Video Download :WhatsApp introduced the status feature in 2015, in which we can share images, videos, and gifs as our story for 24 hours. Before this feature, WhatsApp had only text status option in which we can write our bio, but the new status feature is different. The story or status disappears after 24 hours and can’t be archived as still in WhatsApp.

Boy attitude status video download for whatsApp
Boy attitude status video download
Boy attitude status video download

Most romantic status video download for whatsApp
Sad video status download
Most Romantic status video download

video status download for whatsApp


we have latest & best collection of video status download for whatsapp

Nhận xét này đã bị tác giả xóa.

Thank for your writting. It helps me to understand more about making money on facebook. Keep it up. Thank you for sharing.
Download videos from Youtube with Vidmate apk at https://uptofast.com/

Dr Driving is one of the my favourite game ever and today I am going to share Dr Driving Mod Apk
https://www.drdrivingmodapk.xyz/

nordvpn mod apk download is best vpn app to make your online acticity safe. we are providing premium version of this app in free.

So if you want to download bala movie then visit bala full movie download

Nhận xét này đã bị tác giả xóa.

Download Most Popular and advance features Whatsapp Mod App OGWhatsapp apk 2020 latest version easy to use dual Whatsapp Account

Awesome website with useful content. I appreciate your work. keep doing it. Read: isaimini movie download and online patta chitta

Nhận xét này đã bị tác giả xóa.

Play videos for free on your smartphone and tablet, watch daily web-series, movies, short-movies, cartoons animes from anywhere. With Cinema Apk https://cinema-apk.co/

wow its the great idea to earn from facebook. thanks.
Hala Play Apk is the application that offers you multiple customized interesting games within your phone. The application allows the user to make their own team and play different matches. It let you play different games without too many terms and conditions that you need to follow in different games. You can use the Apk by simple sign-up and you can also connect it to Facebook or Google account.
https://modsroid.com/hala-play-apk-download-latest-version-2020

The punjabi song based on friendship mere yaar modh do is sung and lyrics penned by Guru Randhawa & Millind Gaba while music composed by Millind Gaba.

6 Yard Skip is very popular among the builders of the United Kingdom. Generally builders use this skip and six cubic yard skip is also known as builders skip. The most common contributors of land pollution are industrial waste and domestic waste.

R code scanner to scan QR codes outside of the ones used to log into WhatsApp on desktop, though you can always use your smartphone to scan other QR codes. Wa web

WhatsApp Web or watsap webthat you cannot use the WhatsApp QR code scanner to scan QR codes outside

Now OGWhatsApp APK Download is widely used as the best mod application for all android users. Its new updates and features are making people crazy people about it. It is much more interesting and has unique features from the official version of WhatsApp.

Thanks for sharing this content with us. This is very helpful for me, please keep sharing more such articles. Also check this out Whatsapp Plus

I'm happy to see the considerable subtle element here!.

gbwhatsappfree.com/fmwhatsapp-apk

I have downloaded the https://apkrapido.com/yowhatsapp/ to make free calls and texting very useful

cool stuff you have and you keep overhaul every one of us

notepad 64 bit

Nice to see such post here on youtube creatores. Thanks for sharing. Also check -Netflix Premium 2020 cookies

Personally I think overjoyed I discovered the blogs.

rice purit

If you want to know more about lottery and its result than click on lotterysambadresult.ind.in

Click Here Lottery Sambad
Dear Lottery Sambad for all information of Lottery Sambad

Among other courses, international relations coursework writing services has become popular since students seek international relations research paper services and international relations essay writing services.

Having read this I believed it was very enlightening. I appreciate you spending some time and energy to put this informative article together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile!
GBWhatsApp APK

I really like reading through a post that can make people think. Also, many thanks for permitting me to comment!
ES file Explorer
Filmorago Pro Apk
Anonytun Pro Apk
Cute Cut Pro Apk

I appreciate you spending some time and energy to put this informative article together.
GBWhatsApp Download for PC
Install GBWhatsapp in one click

I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comment
Instagram Plus Apk Download
GBWhatsapp with features download

I really like reading through a post that can make people think
Download Vivavideo APK
Vivavideo PC Downlaod

I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comment
Showbox apk official download
Showbox Windows 10 Download

I appreciate you spending some time and energy to put this informative article together.
Showbox Android Official Download
Showbox Running APK Download

I appreciate you spending some time and energy to put this informative article together.
Showbox Android Official Download
Showbox apk download for PC

I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comment
Download Showbox for Roku
Showbox Download for Iphone version

I appreciate you spending some time and energy to put this informative article together.
Share it PC latest PC version download
Share it download for android

I appreciate you spending some time and energy to put this informative article together.
Download Share it for PC
Share it download for ios

Amazing Article! Thanks a Lot had fun during reading...btw I Love Watching Hindi Me Toons

You completely match our expectation and the variety of our information.

gbwhats app

123movies. con mayor velocidad en este lado de la Tierra.

download kinemaster pro apk is a full-featured free video editing app for android users. It is very easy and simple to use. It has lots of powerful tools that help you to make a professionals video.

Thanks for sharing such a nice blog. I like it. Single Disposable Vape are perfect for those new to vaping. With an extensive choice of flavours, the disposable e-cig offers an easy to...

The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
Watch Chiefs Live
Watch Bears Live
Watch Raiders Live
Watch Steelers Live
Watch Texans Live

you have written and excellent article about internet marketing here is the latest version of WhatsApp Aero APK which includes lots of helpful features that can help me marketing.

Download Apk files then you are right place
Cyberflix Tv apk

download the whatsapp plus in your android phone from the
link provided

Gb Whatsapp apk latest version is one of the best app for instant messaging. You must download the app.

Nhận xét này đã bị tác giả xóa.

Great information, I will tweet to my friends to get them to check it out. keep it up. Thanks for sharing! ghd sports apk

Punjab packers and movers are the best moving company in Pakistan, offering high-quality house moving, office shifting, and goods, moving services at affordable prices all over the Pakistan.

This Weird Text Generator converts normal text into weird text (gєηєяαтσя ƒσηтѕ | ցεռεรﻪսթร քթռսէ) by using rare Unicode symbols. These symbols be similar to the normal number and the alphabet letter characters. It generates more than 10 text so you can select accordingly.

SEO Services are essential when you are looking to rank your website on the search engine result pages. Promote Abhi, being the affordable SEO Company in Delhi, helps you with the result that you expect from a top SEO services company. What are you waiting for, COME ON NOW, FOLLOW MY LEAD!

This is a great article thanks for sharing this informative information. I will visit your blog regularly for some latest article.

I am looking for some good blog sites for studying. I was searching for search engines and found your blog site. Well, I like your high-quality blog site design plus your posting abilities. Keep doing it. gojina

SMS Blast
this one is great article if you want to prank with friends

The tips in your book have helped me become more productive! Before your article, I was wasting so much time figuring out what to do and how to spend my time on my projects. Thank you for your instructions on how to be organized and stay on schedule. I will be recommending your article often!

You certainly are an industry expert in our niche. We’re honored that we can learn from you.

Happy Republic Day 2021
best quality laptop ram brands
tamilrockers
movierulz
readerscook

Promote ABHI offer affordable Online Reputation Management(ORM) services are about this only. A top online reputation management company will not wait for any detrimental thing for your reputation to happen they will proactively check it to control that such things never occur.

So Here is tips to Guide to Find Song IDs on Roblox Games

Get Rapid Solutions For Norton Antivirus Related Problems..

Visit US: www.norton.com/setupfGet Rapid Solutions For Norton Antivirus Related Problems..

Visit US: www.norton.com/setup


Garena Free Fire is a battle royale game, developed by 111 Dots Studio and published by Garena for Android and iOS. It became the most downloaded mobile game globally in 2019.The game received the award for the "Best Popular Game" by the Google Play Store in 2019

https://www.freefireforpcwindows.com/
https://www.hotstarforpclive.in/

Amazing post! i like it. also check.FmWhatsApp APK
FMWhatsApp

If you use this app free than click here FmWhatsApp APK
FMWhatsApp

https://www.ghdsports.net/ is the best site watch movies

Nhận xét này đã bị tác giả xóa.

I am often to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

Information
Website

Very nice post, i certainly love this website, keep on it

Information
Click Here
Visit Web

i dont understand about this language plus its different theme

An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

Website
Information

Apendometriosi.it
Information
Click Here

I was very pleased to find this web-site. I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

Information
Click Here
Visit Web

It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

Visit Web
Cruzroja.es
Information

You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!

If you want double Whatsapp Acount than GBWhatsapp APK
Try Google Play Services APK
is best for You. Get from Official site APK Download For Android - Windows PC

You can easily get the latest version of Roblox Studio Apk and create one of the best 3d character for your game.


Garena Free Fire is a battle royale game, developed by 111 Dots Studio and published by Garena for Android and iOS. It became the most downloaded mobile game globally

in 2019.The game received the award for the "Best Popular Game" by the Google Play Store in 2019free fire for pc
apn settings


Kinemasetrfor pc

Garena Free Fire is a battle royale game, developed by 111 Dots Studio and published by Garena for Android and iOS. It became the most downloaded mobile game globally

in 2019.The game received the award for the "Best Popular Game" by the Google Play Store in 2019

free fire for pc
apn settings
Kinemasetrfor pc

Thank You for sharing this useful and great information.

Hii I Am Form
WhatsApp Group Links
Your Content Was Very Nice Thanks For You

Do you know which is best Tracking & Courier service, We find alots of butt we cant, Thank you Fast way track

You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and found most individuals will go along with with your website.

Visit Web
Osnabruecker.com
Information


Thank you so much for the wonderful information.now I can use online Fastway Tracking through this website really help me in Parcel tracking live.Fast way track and trace

what a wonderful article Cinema HD apk is working fine in my smartphone

It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

Okauctioneers.org
Information
Click Here
Visit Web


We make a new website for showing a good result for people, Now everyone feel free about it we create best and showing result good , And he is always showing clear and fast thank you,
fastway tracking number

Thank you for sharing this. It was helpful. Keep sharing such things.
Also try Nulls Royale, which is the Mod version of its original server.

Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Information
Click Here
Visit Web

Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

Blogtalkradio.com
Information
Click Here
Visit Web

There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article, thanks and we want more! Added to FeedBurner as well


Visit Web
Archdaily.com
Information

After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

Libur.co
Ayo Liburan
Tempat Liburan

Wow, cool post. I'd like to write like this too - taking time and real hard work to make a great article... but I put things off too much and never seem to get started. Thanks though.

Bandung
Wisata Bandung
Bandoeng

There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article, thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

Libur.co
Ayo Liburan
Tempat Liburan

Amazing website.....
We can visit my website also to get business idea here

Tempat Liburan
Liburan
Libur.co

Generally I read article only when I need solutions of any problem, but whenever I visit your site unable to stop myself from reading all your latest articles. Keep sharing because these are helping me and my assignment expert who offer online assignment writing help very well.

You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and found most individuals will go along with with your website.

Sbnation.com
Information
Click Here
Visit Web

Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Creator.wonderhowto.com
Information
Click Here
Visit Web

I was very pleased to find this web-site. I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

Libur.co
Ayo Liburan
Tempat Liburan

Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Wisata Bandung
Bandoeng
Bandoeng.co.id

Hello friends who are looking for exam preparition can visit there site E Exam PDF

Spot on with this write-up, I truly think this website needs much more consideration. I’ll probably be again to read much more, thanks for that info.

Bandoeng
Bandoeng.co.id
Bandung

Soccer Shootout (MOD, Unlimited Money) is the best game I ever played in my life. I think you guys also try this one. It is awesome.

Nhận xét này đã bị tác giả xóa.

There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article, thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

Bandoeng.co.id
Bandung
Wisata Bandung

Amazing website.....
We can visit my website also to get business idea here

Wisata Bandung
Bandoeng

I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

Bandoeng
Bandoeng.co.id
Ayo Bali

Do you really want to optimize your hd images without losing the quality of images? If yes, then go for the official website of digital expert solution – best seo company in india where you’ll find the best jpeg optimizer online free. It is the best image optimization tool provide you the best results absolutely free.

Source: https://colourful-zone.com/

It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

Bandung
Wisata Bandung
Bandoeng

Guru Satta King Charts and projections are very genuine and many people have benefitted from them by making a number that has higher chances to come out of Satta Matka. Also, you may find the numbers of predictors who can easily crack the winning number.

Thank you so much. Please download Mario Kart Tour Mod APK free.

I am often to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

Wisata Bali
AyoBali
Ayobali.net

There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

Ayobali.net
Ayo Bali
Wisata Bali

Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting This up. this website is something that is needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

Bandung
Wisata Bandung
Bandoeng

A new action game that will provide you with many fighting points is Naruto Senki Mod Apk.

If you want to get the more interesting Apk Then check Apk Hunter

Thanks for sharing this information!
<> Click Here

The Design Trip is a good digital marketing agency that has over 10 years of service and experience in this one and they have been working hard to keep the clients happy. They work with a wide variety of teams and they have services that range from content creation, link building,Digital Marketing Services and more. can help you with anything you need, including localized SEO.

Thanks for the detailed article on this topic. I would like to see more such awesome articles from you. Gacha Life Old Version APK

«Cũ nhất ‹Cũ hơn   1 – 200 trên 564   Mới hơn› Mới nhất»

Đăng nhận xét

 
Internet Marketing Internet Marketing
10 9.8 2517 (c) by