SEO đã hết thời?

Internetmarketing.inet.vn thấy rằng một số người đã phải đặt Reminder trên lịch của mình, để nhắc họ viết Blog hoặc ghi Blast Comments trên các trang mạng xã hội, vì họ đã nghĩ rằng “SEO đã hết thời”. Tuy nhiên, tôi vẫn tin chắc chắn rằng SEO còn đem lại hiệu quả. Cũng vào thời điểm này, chúng tôi nghe được những cụm từ mới khá thú vị như “owned media” hoặc “inbound marketing”. Liệu những khái niệm “hoàn toàn mới” này có tiếp nối những gì thường được chúng ta gọi là SEO không?

seo-master

Dưới đây là một số thuật ngữ phổ biến:

* Owned media
* Content marketing
* Inbound marketing
* Customer lifeycle marketing


1. Owned media: là những phương tiện truyền thông mà bạn sở hữu, ví dụ như website, microsite ( trang web có quy mô nhỏ), các tài liệu marketing và các trang xã hội khác. Thuật ngữ này thường được dùng để so sánh với các loại hình phương tiện truyền thông khác như earned meadia ( lan truyền ) và paid media ( trả tiền quảng cáo) .

2. Content marketing: là một kỹ thuật marketing. Nó là quá trình tạo ra và chia sẻ các nội dung thích hợp và có giá trị thu hút, lôi kéo và tạo thêm lượng khách hàng mới.

3. Inbound marketing: là quá trình marketing tập trung vào những nội dung chất lượng có thể lôi kéo khách hàng đến với công ty và sản phẩm của bạn. Bằng cách xuất bản những thông tin được khách hàng quan tâm, bạn có thể tăng lưu lượng truy cập, chuyển đổi người truy cập website trở thành khách hàng của bạn.

4. Customer lifecycle: ( vòng đời khách hàng) là một thuật ngữ để mô tả các bước của quá trình ( tiếp cận, thu nạp, chuyển đổi, duy trì và trung thành ) mà khách hàng trải qua khi xem xét mua bán, sử dụng và duy trì lòng trung thành với một sản phẩm hoặc dịch vụ nào đó. Mục tiêu của việc này là thu hút sự chú ý của khách hàng tiềm năng, cho họ biết bạn cung cấp những gì, để họ trở thành khách hàng, giữ chân và biến họ trở thành khách hàng trung thành.

Nếu bạn đọc tất cả những mô tả ở trên đây, bạn sẽ nhận thấy khái niệm của nó khá tương tự nhau.

SEO không phải là đưa từ khóa lên trang web, hoặc xếp hạng từ khóa. Mà là tối ưu hóa tất cả những nội dung kỹ thuật số mà bạn tạo ra và xuất bản, bao gồm cả blogs và các nội dung xã hội. Một SEO hiệu quả sẽ cho phép bạn trình bày nội dung hợp lý, thỏa mãn yêu cầu của người tìm kiếm trong mọi giai đoạn của chu kỳ mua hàng, tại bất kỳ kênh nào mà khách hàng thực hiện tìm kiếm. Mục tiêu của SEO là chuyển đổi những người tìm kiếm này thành khách hàng. Vì vậy, thực sự mà nói, những khái niệm “mới” này cũng không hẳn là hoàn toàn mới, và có lẽ những thuật ngữ đều đang mô tả quá trình thực hiện SEO.

Bây giờ chúng ta hãy đi vào những cách có thể giúp SEO thành công.

1. Xác định khách hàng đang tìm kiếm những gì (từ khóa nào):
Từ khóa sẽ cho bạn một cái nhìn rất rõ ràng về những gì mà khách hàng đang tìm kiếm. Từ khóa sẽ đại diện cho những gì khách hàng muốn, hãy lắng nghe họ. Thêm nó vào danh sách từ khóa mà bạn đang nhắm đến cho quá trình SEO của mình, thông qua quá trình báo cáo truy vấn tìm kiếm từ các công cụ phân tích và các chiến dịch quảng cáo. Hãy chú ý vào hiệu quả của quá trình chuyển đổi mà từ khóa đem lại. Nếu từ khóa đem lại nhiều lượng truy cập nhưng chỉ một số trong đó có thể chuyển đổi thì bạn hãy suy nghĩ xem tại sao lại như vậy. Lý do có thể là từ khóa dẫn đến nội dung không thích hợp, hoặc thu hút sai đối tượng khách hàng hoặc vài lý do khách quan khác nữa.

2. Xác định thời gian ( của chu kỳ mua hàng và vòng đời khách hàng ): Kế tiếp, bạn phải phân chia từ khóa theo những nhóm khác nhau dựa trên mục đích, giai đoạn mua hàng và loại nội dung mà nó đang hướng đến. Thông thường, từ khóa càng rộng thì càng nhiều khả năng khách hàng đang ở trong giai đoạn đầu của chu kỳ mua. Quá trình này giúp bạn sắp xếp từ khóa theo nội dung thích hợp.

3. Xác định vị trí ( các kênh truyền thông )
mà khách hàng đang dùng: Sau đó, bạn cần phải xác định kênh thích hợp để trình bày những nội dung có thể giành được sự quan tâm của khách hàng. Ngày nay người ta không chỉ sử dụng máy tính để bàn và thực hiện tìm kiếm trên các công cụ tìm kiếm nữa. Họ tìm kiếm thông tin trên các trang xã hội, sử dụng máy tính bảng và cả trên điện thoại thông minh.  Thông thường, mọi người sẽ tìm kiếm các thông tin khác nhau tùy theo họ sử dụng điện thoại hay PC, tìm kiếm trên trang mạng xã hội hay là từ các công cụ tìm kiếm. Việc xác định khách hàng đang sử dụng kênh truyền thông nào sẽ giúp bạn biết được chính xác loại nội dung bạn cần phải thực hiện trên mỗi vị trí hoặc thiết bị họ sử dụng.

4. Sắp xếp nội dung của bạn và lấp đầy những nơi chưa có nội dung: Sử dụng tất cả thông tin ở trên, sắp xếp nội dung của bạn và đảm bảo rằng bạn có nội dung thích hợp cho mỗi nhóm từ khóa và tại mỗi vị trí mà người sử dụng thực hiện việc tìm kiếm. Ở một số khu vực, có thể bạn sẽ không sẵn nội dung cho nó. Trong trường hợp này, hãy tạo ra nội dung để lấp vào khoảng trống này để các khách hàng tiềm năng có thể hoàn tất chu kỳ mua hàng và thực hiện chuyển đổi.

Điều quan trọng bạn cần phải ghi nhớ là SEO ( không phân biệt thuật ngữ nào ) cần phải có đầy đủ 2 yếu tố là quảng cáo và thu hút. Đừng cung cấp cho khách hàng những gì bạn muốn, mà hãy cung cấp những gì họ cần, đúng vị trí và đúng thời điểm để họ có thể tiếp nhận những nội dung đã được tối ưu hóa và chuyển đổi họ thành khách hàng tiềm năng và khách hàng lâu dài.

33 comments:

He pulled over to the side of the road, ordered me out of the car, bent me over the hood collection of best porn, flipped up the dress, and proceeded to do just that. I was so surprised by the quick turn of events that I just stood there, hands flat against the metal, and accepted his spanking without complaint. Naturally, my bare ass was completely exposed as Mister had requested, and I had agreed that no panties would be worn for the duration of this trip hot my free cams. I buried my head in my arms and hoped to high heaven that no other cars would happen to drive by.

Xord Cosmetics is a reliable skin care manufacturing company focused in providing a wide range of Best Organic Herbal Shampoo for Women and skin care products for the users. We have professional researchers and skin care specialists to formulate dermatologically tested products.

Play games of any version on any mobile phone now without interruption using My Boy Emulator . It gives free cheat codes and high gaming performance with additional ram space.

Are you a business owner looking forward to invest in financial services? We at On Time Payroll 247 tend to satisfy the needs of the customers with our digital finance solutions. Whether you need Online Live Check Loan Services in Columbus or more, we make sure exceed your expectations. Visit our website for more details.

Hire the Cv Writing Service Dubai simply by visiting the company website, and get professional Cv at very cheap rates.

Appealing, post. I just unearthed your weblog and needed to state that I have enjoyed The Undoing Nicole Kidman Coat perusing your blog entries. All things considered, I will without a doubt buy in to your feed, and I trust you will compose again soon!

Helpful post,

SEO is not out dated, But old strategies of SEO is become prohibited, Sp for updated SEO strategies you can contact me on my website: https://zubairhussainkhan.com/

Social brain research is a type of brain science that reviews the connection between individuals in a gathering. Therapists who study social brain research are into understanding conduct angles like hostility, benevolence, social impact, intellectual cacophony, and perspectives, which are totally identified with relational practices instead of simply an individual perspective. They are liable for examining human conduct at the social level and furthermore look at how individuals cooperate with each other in a given climate. In spite of the fact that there is a likeness between sociological analysts and mental specialists, there is a distinction in the way both capacity, particularly in zones, for example, the methodology utilized, strategy, and vocation objectives.
british dissertation help

Thanks for sharing this information which is very worthy and useful for us.
Thetech Linkz

Use Assignment Help services to finish your work effectively. If you are facing issues in writing your academic papers, you must use an online source of expert help. It is quite obvious to pay someone to do my assignment seem difficult to you when you don’t have complete information about the service provider. So, it is good to dig out the full details of your selected service provider and pay the price as soon as possible.

This is incredibly useful information!! Excellent work. All is very fascinating to learn and simple to grasp. Thanks for sharing such great info. Keep Post These kinds of Articles in the future.

Digital Marketing Course in Coimbatore
Digital Marketing Course Training in Tirupur
Digital Marketing Course Training in Madurai
Digital Marketing Course Training in Theni
Digital Marketing Training in Coimbatore

The fact is that seo nevertheless subjects in 2020, although most of the practices and strategies have modified. For instance, google's 2019 bert update lit a Best Payroll Software In Pakistan hearth underneath seo experts to awareness extra on optimizing content based totally on search intent as opposed to key phrases.

Social cerebrum research is a kind of mind science that surveys the association Range Rover Repair Dubai between people in a get-together. Specialists who study social mind research are into understanding behavior points like antagonism, kindness, social effect, scholarly discord, and viewpoints, which are completely Car Painting Near Me related to social practices rather than just an individual viewpoint. They are liable for inspecting human lead at the social level and besides take a gander at how people help out one another in a given environment.

This is staggeringly helpful data!! Brilliant work. Everything is intriguing to learn and easy to get a handle on. Much obliged for sharing such incredible data. Keep Post These sorts of Articles later on. https://mydissertations.co.uk/

Proceeded to do simply that. I used to be so surprised via the short flip of events that I just stood there, arms flat towards the metal, and widely wide-spread his spanking with out Top Dissertation Services In The UK criticism. Evidently, my bare ass changed into completely exposed as mister had asked.

Nhận xét này đã bị tác giả xóa.

The truth is that search engine optimization nevertheless matters in 2020, although the various practices and strategies have modified. As an instance, google's 2019 write a paper for me replace lit a hearth beneath SEO specialists to attention extra on optimizing content material primarily based on seeking rationale instead of key phrases.

Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

Nexxtlab.lu
Information
Click Here
Visit Web

Accurate Infosoft Provide Application maintenance and support services in usa, This software is changing business environment and technology enhancement it is very necessary for organization to maintain and update existing applications. Our Application maintenance services will help organizations to provide high service levels and reduce expenses.

This Spring LerenJack Is offering up to 60% off upto and an extra $30 off with the code SAVE30 Visit final fantasy jacket baron zemo

Accurate infosoft Provide Best Erp solution in USA. It is based on ISO guidelines therefore it automates business process in a more systematic way and help enterprise to achieve various level of standards in quality.

Administrator Plus (An Integrated Hospital Management Software) - Administrator Plus an integrated new generation Hospital management softwate in India which converges latest technology and your administrative process to manage work process within the hospital.

Austria is a complex and thriving business center that serves as a trading bridge between Eastern Europe and the Balkans. Austria welcomes foreign investors, and instead of fighting offshore countries, Austria enters into tax treaties with them. In addition, tax structures have been developed for all types of companies, allowing an effective tax rate of only 3-5%. These are just a few of the many benefits of starting a company in Austria. http://www.confiduss.com/en/info/blog/article/austria-company-incorporation/

I was unable to battle with remarking. Totally made!
how to make concrete in minecraft

I have started a new business of jackets and have also added some sales item items. Check it out.
Mens jackets

Amazing! This can be one specific of the most valuable web journals We've actually show up across regarding this matter. Essentially Excellent. I'm likewise an expert in this subject so I can comprehend your diligent effort.Our new website has been launched and we are offering some exciting prices. Check it out now.
Red Notice Merchandise

Internet marketing and digital marketing are the same and have been becoming more and more popular all sectors in our everyday life. I would like to pass another interesting webpages t this chatroulette français for random video chat facilities. Thank for sharing.

Thanks for sharing this best stuff with us! Keep sharing! I am new in the blog writing. All types blogs and posts are not helpful for the readers. Moses Brings Plenty Wool Jacket Here the author is giving good thoughts and suggestions to each and every reader through this article. Quality of the content is the main element of the blog and this is the way of writing and presenting.

I am extremely impressed with your writing skills as doctor who peter capaldi maroon velvet coat well as with the layout on your blog.

Đăng nhận xét

 
Internet Marketing Internet Marketing
10 9.8 2517 (c) by